Cervo 3-5

Beskrivelse:

Cervo 3-5 er moderne fortolkning af det traditionelle Townhouse – nøgleord er rummelighed og luksus, og henvender sig til den pladskrævende familie med brug for mange værelser..

I stueplan er der entre, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler plus et toilet. Fra entreen går man ind i stuen der er i åbent plan med køkkenet, der naturligvis indeholder alt i moderne hvidevarer: køle-fryseskab med stålfront, opvaskemaskine med stålfront. Induktionskogeplade og emhætte. Køkkenet er med hvide elementer, og hvid bordplade fra Svane – og en smart praktisk silgranit vask fra Intra.

Hele boligen er fyldt med lys fra de mange vinduer og døre i boligen. I designet har arkitekten lagt stor vægt på at få trukket dagslys ind i alle kroge af boligen. De lyse trægulve giver et lyst og moderne udtryk.

På førstesalen finder man 2 dejlige og rummelige værelser, og et effektivt badeværelse, med hvide badeelementer, og hvid bordplade fra Svane.

På andenselen er der ligeledes 2 rummelige værelser, og her er det effektive badeværelse kombineret med “forældresoveværelset”, så man har værelse og bad en-suite adskilt fra gang og de øvrige detaljer. En lækker detalje for familien med brug for mange værelser.

 

Plantegninger:

Er du interresseret i Islevhave?

Skriv dig op til din drømmebolig i dag

Skriv dig op